Puttipaketti 50 golftekonurmesta + maila ja pallot

Puttipaketti 50 golftekonurmesta + maila ja pallot

Alkaen:163.1 €
-11.8%

Sisältää alv:n.

Alkaen: 163,10 

Ilmainen toimitus! Sisältää pintakupin ja lisäpalan (arvo 60€).

Puttipaketti sisältää kaiken mitä tarvitset kotona ja työpaikalla puttaamisen harjoitteluun. Tuotepakettiin sisältyy haluamasi pituinen huippulaadukas puttimatto, yksi tai useampi putteri sekä 3kpl laadukkaita titleistin golfpalloja. Puttipaketti soveltuu niin sisäkäyttöön kuin ulkokäyttöönkin ja on helppo levittää esimerkiksi olohuoneen lattialle tai terassille. Puttimaton leveys 50cm. Valitse haluamasi puttimaton pituus ja mailojen sekä pallojen määrä!

Maton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun.

Puttipaketin mukana toimitetaan metallinen pintakuppi (arvo 25 €), sekä erillinen lisäpala puttinurmea, jolla varmistat sen, että seisot aina samassa tasossa puttimaton kanssa. (arvo 35€).

Maton pituuden voit valita aina 2 metristä 8 metriin saakka. Kaikkiin tuotteisiin maksuton toimitus matkahuollon lähimpään tomipisteeseen tai automaattiin.

Puttimatto 50 golftekonurmesta

Spalding-putteri

Tarvitsetko myös toisen puolen putterin?

Titleist-golfpallot, 3kpl

Valitse pallopakettien määrä

Kuvaus

Puttipaketti huippulaadukkaasta tekonurmesta

Puttipaketti sisältää kaiken mitä tarvitset kotona ja työpaikalla puttaamisen harjoitteluun. Tuotepakettiin sisältyy haluamasi pituinen huippulaadukas puttimatto, yksi tai useampi putteri sekä 3kpl laadukkaita titleistin golfpalloja. Puttipaketti soveltuu niin sisäkäyttöön kuin ulkokäyttöönkin ja on helppo levittää esimerkiksi olohuoneen lattialle tai terassille. Puttimaton leveys 50cm. Valitse haluamasi puttimaton pituus ja mailojen sekä pallojen määrä! Pihagolfin puttimatot valmistetaan huippulaadukkaasta golftekonurmesta, jonka avulla saat aidon golfgreenin tuntumaa kotiin tai toimistoon. Tämä tuote hakkaa perinteiset puttiharjoitusmatot kuusi nolla. Siksi uskallamme antaa tuotteelle laajennetun 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Puttimaton käyttöönotto on helppoa

Pihagolfin puttimaton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, lisätä pintakuppi reiän kohdalle ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun. (Toisinaan mattoon voi syntyä pakkaamisen seurauksena ryppyjä, jotka oikenevat itsestään päivässä tai parissa.)

Puttigreeni toimii sisällä ja ulkona

Pihagolfin Puttimatto toimii sekä sisällä että ulkona. Sisäkäytössä siitä ei irtoa häiritseviä hajuja. Harjoitusten ulkopuolella maton voi pitää lattia sisutuselementtinä tai kääriä rullalle ja nostaa sivuun. Matto kestää suomalaisia sääolosuhteita ja siinä vedenpoistoreititys. Valmistamme myös suuremmat tekonurmi-golfgreenit samasta matosta, joten tämä tuote on todettu todella toimivaksi.

Puttimatto saatavilla kaikilla mitoilla

Mallistostamme löytyy puttipaketti 50 ja 125 cm levyisellä puttimatolla. Pituuden voi valita metrin tarkkuudella. Jos mielessäsi on yksilölliset mitat, pyydä tarjous Fantasia-puttimatosta.

Huippuvalmentaja Timo Rauhalan ajatukset puttimatoista

Katso huippuvalmentaja Timo Rauhalan ajatukset puttaamisesta.

Lisätiedot

Mitat

0,5 m x 2-8 m

Puttimatto 50 golftekonurmesta

Mitat

0,5 m x 2-8 m

Maton pituus

0,5 x 2 m, 0,5 x 3 m, 0,5 x 4 m, 0,5 x 5 m, 0,5 x 6 m, 0,5 x 7 m, 0,5 x 8 m

Ruohon tiheys

84000 ommelta / m²

Nurmen korkeus

Puttigreeni: 16 mm

Paino

Puttigreeni: 3,0-3,1 kg/m²

Langan massa (DTEX)

Puttigreeni: 5000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 7 vuotta

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.