Huippulaadukkaat
golfgreenit ja puttimatot

Pihagolfin valikoimasta löydät huippulaadukkaat golfgreenit, puttimatot ja muut tuotteet lähipelin harjoitteluun – niin koti kuin ammattilaiskäyttöön.

Valmisgreenit – nyt -20%

Valmisgreenimallistomme sisältää useita erilaisia puttigreenejä. Tutustu mallistoomme!

Fantasiagreenit

Minkälainen on unelmiesi greeni? Kerro meille, niin saat meiltä tarjouksen!

Puttimatot

Puttimatto-valikoimasta löydät puttimatot sisä ja ulkokäyttöön. Puttipaketissa mukana maila ja pallot.​

Kallistuva puttigreeni

Kallistuvalla puttigreenillä treenaat eri suuntiin kallistuvia putteja.

Huippuvalmentaja Timo Rauhala liittyy Pihagolfin tiimiin.

Golf-valmentaja Timo Rauhala lähtee mukaan Pihagolfin toimintaan. Timo on Euroopan golfvalmennuksen kärkinimiä ja mm. moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja. Lue koko uutinen täältä.

Näin Pihagolf sai alkunsa

Kaikki alkoi noin 10 vuotta sitten, kun Sampo Tuomivaara oli hankkimassa omalle pihalleen puttigreeniä. Selvittelyn jälkeen hän huomasi, että hyvien, toimivien ja järkevän hintaisten puttimattojen ja valmisgreenien löytäminen oli todella haastavaa. Koska sopivaa ratkaisua ei löytynyt valmiina, Sampo päätyi tilaamaan matot suoraan valmistajalta.

Aluksi tarkoituksena oli tilata matot greeniä varten omaan käyttöön, mutta huomattuaan kuinka hyvin greeni palveli tarkoitusta, alkoi Sampo tilata niitä myös kavereilleen. Pian toiminta laajenikin oikeaksi liiketoiminnaksi.

Blogi

Kiinnostaako greenin hinta?

Luonnollisesti eniten golfgreenin hintaan vaikuttava tekijä on valmisgreenin pinta-ala. Myös muodolla on jokin verran vaikutusta hintaan. Tekonurmi on kaikissa toimittamissamme greeneissä huipputason golftekonurmea, eikä sen laadussa tingitä koskaan.

Valmisgreeni -mallistossamme löydät hinnat valmiina. Samoin mallistomme puttimatot ja nyt myös kallistuvan puttigreenin löydät kaupastamme. Jos haluat hinnan yksilölliselle greenille, lähetä tarjouspyyntö.

"*" näyttää pakolliset kentät

Suunnitelmasi

pinta-ala, muoto, sijoituspaikka, olosuhteet
Jos sinulla on piirrettynä suunnitelmia tai vaikka asemakaavakuva piha-alueesta, liitä ne mukaan
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 10.

    Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

    Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.