Hyvä putti lähtee aina suoraan

Haluaisitko Timo Rauhalan
lähipelivinkit sähköpostiisi?

Greeninluku ja pituuskontrolli on tietenkin tärkeää, että saa putit uppoamaan kuppiin. Vielä tärkeämpää on, että osut putterillasi aina suoraan palloon, koska muutoin jokainen onnistunut puttisi on enemmän tai vähemmän onnekas kompensaatio kroppasi ja lyöntisi kanssa, eikö vain? Eihän sitä swingatakaan joka kerta erilailla (toivottavasti :)). Eli putin tulee aina lähteä suoraan ja greeninlukutaito ja pituuskontrollin avulla sitten suunnitellaan missä vaiheessa pallo voi lähteä breikkaamaan soluakseen lopulta keskelle reikää.

Tämän harjoitteluun on kehitetty erilaisia tekniikoita aina tiitikuista vähän kehittyneempiin puttauspeileihin, joiden avulla voi harjoitella oikeanlaisen ja tasalaatuisen suuntauksen saamista omiin putteihin. Näitä peilejä käyttävät myös monet Tour -pelaajat. Verkkokaupassamme on kahdenlaisia puttauspeilejä tarjolla tässäpä suora linkki, ole hyvä 🙂

Tutustu greeneihimme

Valmisgreenit

Valmisgreenimallistomme sisältää useita erilaisia puttigreenejä. Tutustu mallistoomme!

Fantasiagreenit

Onko mielessäsi unelmien greeni, mutta et vielä ole löytänyt sopivaa? Pyydä tarjous meiltä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suunnitelmasi

pinta-ala, muoto, sijoituspaikka, olosuhteet
Jos sinulla on piirrettynä suunnitelmia tai vaikka asemakaavakuva piha-alueesta, liitä ne mukaan
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 10.

    Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

    Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.