Valmisgreenit

Valmisgreeni suoraan kotiovelle toimitettuna – nyt hinnoista pois -20%!

Valmisgreeni, eli tekonurmiviheriö, on valmiiksi muotoon leikattu puttialue, jossa asennuksen kannalta kriittiset liimausvaiheet on tehty etukäteen kuivissa sisätiloissa. Sen asentaminen on helpompaa kuin vasta paikan päällä muotoon leikattavan yksilöllisen puttigreenin asennus. Lisäksi valmismalliston mitat on suunniteltu niin että puttialueet ovat täysin saumattomia. Valmis puttigreeni on erinomainen tapa treenata kotona lähiöyntejä samalla pitäen kotipiha esteettisesti kauniina.

Asenna itse tai tilaa asennus

Greenin voi asentaa halutessaan itse. Valmisgreenin asennusohjeen voit ladata täältä.

Jos et halua asentaa itse, tarjoamme mielellämme asennuksen. Valmisgreenin asennuspalvelu tehdään avaimet käteen periaatteella. Me hoidamme työt – sinä voit nauttia pelkästä treenaamisesta.

Toteuttamiamme valmisgreenejä

Valmisgreenimallisto – kaikki -20%!

Malliston pääkuvat ovat 3D-mallinnoksia, joissa mitat ovat täsmälliset mutta värit vastaa lopullista greeniä. Kuvia valmiista greeneistä löydät yläpuolelta sekä tuotesivun galleriasta.

Voimme toteuttaa valmisgreenin myös omien suunnitelmiesi mukaan. Valmisgreenin maksimileveys on kuitenkin 5 metriä, jotta se saadaan liimattua valmiiksi sisätiloissa. Jos etsit suurempaa ja yksilöllisempää mallia, pyydä tarjous fantasiagreenistä.

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.