Valmisgreenit

Valmisgreeni suoraan kotiovelle toimitettuna

Valmisgreeni, eli tekonurmiviheriö, on valmiiksi muotoon leikattu puttialue, jossa asennuksen kannalta kriittiset liimausvaiheet on tehty etukäteen kuivissa sisätiloissa. Sen asentaminen on helpompaa kuin vasta paikan päällä muotoon leikattavan yksilöllisen puttigreenin asennus. Lisäksi valmismalliston mitat on suunniteltu niin että puttialueet ovat täysin saumattomia. Valmis puttigreeni on erinomainen tapa treenata kotona lähiöyntejä samalla pitäen kotipiha esteettisesti kauniina.

Greenin voi asentaa halutessaan itse. Asennusohjeet voit ladata täältä. (asennusohje on yksilölliselle greenille, joten valmisgreenin kanssa kaikki liimaus- ja saumausvaiheet jäävät pois.) Jos et halua asentaa itse, tarjoamme mielellämme asennuksen. Valmisgreenin asennuspalvelu tehdään avaimet käteen periaatteella. Me hoidamme työt – sinä voit nauttia pelkästä treenaamisesta.

Jos etsit yksilöllisempää mallia, pyydä tarjous fantasiagreenistä.

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.