Huippuvalmentaja Timo Rauhala liittyy KotipihaGolfin tiimiin

Haluaisitko Timo Rauhalan
lähipelivinkit sähköpostiisi?

Golf-valmentaja Timo Rauhala lähtee mukaan KotipihaGolfin toimintaan. Timo on Euroopan golfvalmennuksen kärkinimiä. Hän on moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n viiden tähden golfammattilaiseksi palkittu valmentaja.

Lisäksi, Timo tunnetaan myös Mikko Ilosen, Minea Blomqvistin, Mikko Korhosen sekä monien muiden suomalaisten huippupelaajien valmentajana. Kansainvälisistä pelaajista hän on valmentanut mm. Henrik Stensonia.

Maailmanluokan osaamista KotipihaGolfin tiimiin

KotipihaGolf sai Timon mukana maailmanluokan osaamista tiimiinsä monessa mielessä. Timon kanssa tullaan tuottamaan mm. laadukasta video- ja opetusmateriaalia uutiskirjeen tilaajille, nettisivuille sekä sosiaaliseen mediaan.

Timo tulee olemaan myös voimakkaasti mukana tuotekehityksessä. Timon kautta käytössämme on ainutlaatuiset kansainväliset kontaktit lajin suurimpiin toimijoihin ja yrityksiin, joita voimme hyödyntää tuotekehityksessä ja yrityksen kansainvälistymisessä.

Me Pihagolfilla halusimme Timon mukaan tiimiimme, koska hänessä on samaa intohimoa lajia kohtaan mitä muilla yhtiön osakkailla ja työntekijöillä on. Pihagolfilla on tavoitteena nousta Pohjoismaiden tunnetuimmaksi golfin lähipelin kehittäjäksi ja harjoittelu-alustojen toimittajaksi vuoteen 2025 mennessä. Haluamme tarjota kustannustehokkaita matalan kynnyksen vaihtoehtoja harjoitteluun. Valikoimamme tulee koostumaan järkevän hintaisista, nopeasti koottavista ja purettavista lähipelin harjoittelualustoista, joita voi käyttää sekä sisällä että ulkona.

Asiakkaidemme näkökulmasta tämä tarkoittaa jatkossa laadukkaampia tuotteita, kehittyneempiä harjoitteluvälineitä ja rutkasti maailmanluokan valmentajan vinkkejä parempaan lähipeliin.

Timon ajatukset yhteistyöstä

“KotipihaGolfin visio, tavoitteet ja tiimin intohimo lähipelin kehittämistä kohtaan teki minuun vaikutuksen heti ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien.

Innostuin erityisesti siitä, että KotipihaGolfin visioimat tuotteet ja osaaminen tulevat mahdollistamaan tulevaisuudessa hyvän ja laadukkaan ympärivuotisen harjoittelun myös Pohjoismaissa asuville. Meillä kun olosuhteet usein sitä rajoittavat vuodenaikojen takia. Tuotteiden avulla harjoittelu on mahdollista niin pihoilla, halleissa kuin sisätiloissakin.

Odotan innolla tulevaa yhteistyötä KotipihaGolfin kanssa.”

Tutustu greeneihimme

Valmisgreenit

Valmisgreenimallistomme sisältää useita erilaisia puttigreenejä. Tutustu mallistoomme!

Fantasiagreenit

Onko mielessäsi unelmien greeni, mutta et vielä ole löytänyt sopivaa? Pyydä tarjous meiltä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suunnitelmasi

pinta-ala, muoto, sijoituspaikka, olosuhteet
Jos sinulla on piirrettynä suunnitelmia tai vaikka asemakaavakuva piha-alueesta, liitä ne mukaan
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 10.

    Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

    Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.