Puttimatto GP Royal 50 cm x 300 cm

119 €

Sisältää alv:n.

Lisätuotteet

Lisää tilaukseen

  • ei sis. tiitikkuja

Tuote yhteensä

Lisävalinnat

Loppusumma

119,00 

Puttimaton leveys on 50 cm ja pituus on 3 metriä. Maton paksuus on n. 1,7 cm. Sis. lisäpalan, jonka päältä voit putata.

Etsitkö puttimattoa golfin lähipelin harjoitteluun? Nyt voit lopettaa etsimisen! Tässä on tuote, jolla onnistut. Matto sopii erinomaisesti vaativalle harrastajalle. Mukana tulevat ilmaiseksi lisävarusteet, jotka mahdollistavat laadukkaan puttausharjoittelun.

Puttimattomme  on nylonia, joka on ehdottomasti paras mahdollinen materiaali puttaamiseen ja chippaamiseen. Olemme testanneet paljon erilaisia mattoja ja uskallamme sanoa olevamme asiantuntijoita.

Puttimatto GP Royal 50 sisältää maton lisäksi siirrettävän lisäpalan 50 x 70 cm, jonka päältä voit puttailla.

GP Royal 50 -puttimatto on 50 cm leveä puttausharjoitteluun sisälle, terassille ja puutarhaan vaikka kivituhkan päälle. Puttimatto on valmistettu samasta huippulaadukkaasta puttitekonurmesta kuin Pihagolfin suuremmat pihalle asennettavat valmisgreenit tai fantasiagreenit. Se on täysin säänkestävä. Voit siis halutessasi asentaa sen kesällä ulos ja siirtää talveksi sisälle. Ja se voi myös olla jatkuvasti ulkona jos niin haluat. Matto kestää lumen ja jään.

Pallon rullaa matolla hyvin luonnollisen tuntuisesti. Matto antaa hyvän palautteen huonosta ja hyvästä putista. Oikealla liikkeellä putattu pallo pysyy kiinni matossa ja pitää suuntansa. Puttimaton nopeus on lähellä keskimääräistä suomalaista puttiviheriötä. Stimp on välillä 9-10.

Tämän maton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun. Puttimatto on myös viihdyttävä, kun sinulle tulee vieraita. On hauskaa ottaa kavereiden kanssa pienet puttikisat. Myös lapset yleensä innostuvat puttaamisesta.

Kuvaus

Puttimatto huippulaadukkaasta tekonurmesta

Pihagolfin puttimatot valmistetaan huippulaadukkaasta golftekonurmesta, jonka avulla saat aidon golfgreenin tuntumaa kotiin tai toimistoon. Käytämme puttipintana samaa tekonurmea josta rakennamme greenit pihoille ja halleille. Olemme testanneet paljon erilaisia mattoja ja uskallamme sanoa olevamme asiantuntijoita.


Tämä tuote hakkaa perinteiset puttiharjoitusmatot kuusi nolla. Siksi uskallamme antaa tuotteelle laajennetun 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Puttimaton käyttöönotto on helppoa

Pihagolfin puttimaton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, lisätä pintakuppi reiän kohdalle ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun. 

Puttigreeni toimii sisällä ja ulkona

Pihagolfin Puttimatto toimii sekä sisällä että ulkona. Sisäkäytössä siitä ei irtoa häiritseviä hajuja. Harjoitusten ulkopuolella maton voi pitää lattia sisutuselementtinä tai kääriä rullalle ja nostaa sivuun. Matto kestää suomalaisia sääolosuhteita ja siinä vedenpoistoreititys. Valmistamme myös suuremmat tekonurmi-golfgreenit samasta matosta, joten tämä tuote on todettu todella toimivaksi.

Puttimatto saatavilla kaikilla mitoilla

Mallistostamme löytyy valmiina puttimattoa 50 ja 125 cm levyisenä. Pituuden voi valita metrin tarkkuudella. Jos mielessäsi on yksilölliset mitat, pyydä tarjous Fantasia-puttimatosta.

Huippuvalmentaja Timo Rauhala suosittelee

Myös Suomen tunnetuin golfvalmentaja Timo Rauhala suosittelee Pihagolffin puttimattoja. Katso huippuvalmentaja Timo Rauhalan ajatukset puttaamisesta.

Lisätiedot

Mitat

0,5 x 3m

Maton pituus

0,5 x 3 m

Ruohon tiheys

84000 ommelta / m²

Nurmen korkeus

Puttigreeni: 16 mm

Paino

Puttigreeni: 3,0-3,1 kg/m²

Langan massa (DTEX)

Puttigreeni: 5000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 7 vuotta

Takuu

Huippuluokan materiaaleista – 5 vuoden materiaalitakuulla

Kaikki golfgreenit valmistetaan huippuluokan ja nimen omaan golf-käyttöön suunnitelluista tekonurmista, jotka kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat UV-suojattuja ja soveltuja erinomaisesti vaativalle harrastajalle ja ammattilaiselle. Puttigreenin korkeus on 16 mm ja chippiruohon 30 mm.

Kuvat ovat suuntaa-antavia 3D-luonnoksia, joissa ei näy kallistukset eivätkä värit täysin vastaa todellisia värejä.

Valmistaja antaa golftekonurmille seitsemän vuoden materiaalitakuun. Lue takuun ehdot toimitusehdoista.

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.