Timo Rauhala kertoo ajatuksia puttaamisesta työpaikoilla

Haluaisitko Timo Rauhalan
lähipelivinkit sähköpostiisi?

Golf-valmentaja Timo Rauhala on Euroopan golfvalmennuksen kärkinimiä. Hän on moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n viiden tähden golfammattilaiseksi palkittu valmentaja. Tässä artikkelissa Timo kertoo kuinka puttaaminen voi parantaa työpaikan ilmapiiriä ja lisätä jopa työn tuottavuutta ja työssä jaksamista.

Työelämän tiivis tahti edellyttää palauttavia taukoja

Työelämä on usein tiivis tahtista ja vaativaa. Päivään mahtuu paljon kohtaamisia ja uusia alkuja. Erilaisten tapaamisten, kokousten ja työtehtävien välissä tulisi olla riittävästi palauttavia taukoja. Valmentajana näen erittäin tärkeänä sen, että työpäivän keskellä ihmiset pystyvät porukalla tekemään hetkittäin spontaanisti jotain ihan muuta. 

Mailaan tarttuminen puttimatoilla on helppo keino uusiutua tilanteesta toiseen. Keskittyminen suuntautuu hetkeksi johonkin aivan muuhun.

Golf on kokonaisuudessaan haastava ja mielenkiintoinen peli. Puttaaminen on yksi osa-alue pelin sisällä. Erityisesti tarkkuutta ja keskittymistä vaativa alue.

Puttaaminen on siitä erikoista tekemistä, että siinä aloittelija voi oikeasti olla tuloksellisesti parempi kuin maailman paras pelaaja. Tämä onnistumisen mahdollisuus on aina läsnä innostaen ihmisiä aina uudelleen mailan varteen.

Puttaamaalla hetkeksi ajatukset pois töistä

Mailaan tarttuminen saa ihmisen siirtymään kokonaan toiseen maailmaan. Maailmaan, jossa hetkeksi unohdetaan kaikki muut päivän tehtävät. Se mahdollistaa kaikille irtioton jostakin. 

Puttaaminen on hauskaa ja koukuttavaa. Haluamme olla tänään parempia kuin eilen. Siksi olemme siinä niin innokkaita ja hieman lapsellisia. Puttaaminen on kaikkea muuta kuin vakavaa.

Puttaaminen mahdollistaa myös pienet kisat työkavereiden kanssa, jotka energisoivat osallistujia kesken työpäivän. Yrityksen viikoittainen kisa saattaa tuoda yllättäviä menestyjiä.

Puttaaminen työkavereiden, asiakkaiden tai tiimien kesken rentouttaa ja tuo pelin maailman mukaan työyhteisöön.  

Uskon vahvasti, että puttimatot yrityksissä tulevat olemaan jatkossa entistä suositumpia.

Timo Rauhala
Golf-valmentaja

Tutustu greeneihimme

Valmisgreenit

Valmisgreenimallistomme sisältää useita erilaisia puttigreenejä. Tutustu mallistoomme!

Fantasiagreenit

Onko mielessäsi unelmien greeni, mutta et vielä ole löytänyt sopivaa? Pyydä tarjous meiltä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suunnitelmasi

pinta-ala, muoto, sijoituspaikka, olosuhteet
Jos sinulla on piirrettynä suunnitelmia tai vaikka asemakaavakuva piha-alueesta, liitä ne mukaan
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 10.

    Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

    Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.