Puttaamisen alkuasento: Hyvä alkuasento on puttaamisen perusta ja pohja

Haluaisitko Timo Rauhalan
lähipelivinkit sähköpostiisi?

Tältä videolta saat vinkkejä kuinka luoda perusta hyvälle alkuasennolle putissa. Perusteellinen lämmittely herättelee kehoa, sekä mieltä ja auttaa saamaan vahvan tunteen maasta.

Nämä harjoitteet auttavat löytämään tukevan alkuasennon

Aina ennen harjoittelun aloittamista kannattaa tehdä jotakin, jolla viritetään mieli ja kroppa siihen, että löydetään hyvä alkuasento. Lisäksi näin lämmittelemällä saadaan kohdistettua mieli siihen tehtävään joka on edessä, eli puttiin.

Yksi hyvä harjoitus valmistaa keho puttaamista varten, on asettaa jalat samaan asentoon kuin putatessa ja lähteä painamaan vastakkaisella jalalla putattavaa suuntaa lähempänä olevaa jalkaa vasten. Tämän jälkeen toistetaan harjoitus vastakkaiseen suuntaan (kts. videon kohta 00:28).

Toinen hyvä harjoite on ottaa askel eteenpäin vasemmalla jalalla ja asettaa kädet ristiin rinnan päälle siten, että kämmenet lepäävät olkapäillä. Tämän jälkeen lähdet kiertämään rintakehää oikealta vasemmalle. Sama toistetaan oikea jalka edessä vastakkaiseen suuntaan (kts. videon kohta 00:54).

Kolmas harjoite on ottaa askel eteenpäin ja siirtää paino edessä olevan jalan päälle nilkkaa ja säärtä kevyesti pyörittäen. Toista harjoite vastakkainen jalka edessä. Näin saat tärkeät nilkan ja säären tukilihakset lämpimiksi. (kts. videon kohta 01:40).

Katso videolta muutama yksinkertainen vinkki jolla voi herätellä kroppaa ja saada tukevan tunteen maasta ja vakautta alkuasentoon.

Jos et ole vielä tilannut uutiskirjettämme, niin tilaa se nyt. Näin varmistat, että saat jatkossa puttivinkit ensimmäisten joukossa.

Tutustu greeneihimme

Valmisgreenit

Valmisgreenimallistomme sisältää useita erilaisia puttigreenejä. Tutustu mallistoomme!

Fantasiagreenit

Onko mielessäsi unelmien greeni, mutta et vielä ole löytänyt sopivaa? Pyydä tarjous meiltä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suunnitelmasi

pinta-ala, muoto, sijoituspaikka, olosuhteet
Jos sinulla on piirrettynä suunnitelmia tai vaikka asemakaavakuva piha-alueesta, liitä ne mukaan
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 10.

    Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

    Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.