Chippitekonurmi Royal, rulla 1m leveä

45 €

Sisältää alv:n.

45,00 

Nelivärinen chippitekonurmi reunustamaan puttigreeniä tai vaikka laajemmaksikin alustaksi pihalle tai terassille. Tätä tuuheaa tekonurmea on vaikea erottaa aidosta hyvinhoidetusta nurmikosta. Tekonurmi on suunniteltu nimen omaan golfkäyttöön ja se sopii erinomaisesti sekä vaativalle harrastajalle että ammattilaiselle.

Valitse ensin rullan leveys ja syötä sitten metrin tarkkuudella metrimäärä, kuinka monta metriä rullasta leikataan. Ennen kuin ostat tekonurmea metritavarana, tutustu asennusohjeisiimme niin osaat tilata mattoa ja muita tarvikkeita oikean määrän.

Kuvaus

Chippitekonurmi Royalin kudonnassa on käytetty UV-suojattuja suoria ja kiharrettuja lankoja, jotka pitävät nurmen paremmin pystyssä ja tekevät siitä miellyttävän tuntuisen. Tekonurmen pohja on vahvaa ja hyvin muotoutuvaa tukiverkollista kerroskangasta, jossa on SBR-lateksipäällyste ja vedenpoistorei’itys.

Lisätiedot

Ruohon tiheys

16800 ommelta / m²

Nurmen korkeus

30 mm

Paino

2,7 – 2,8 kg/m²

Langan massa (DTEX)

11000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 7 vuotta

Takuu

Huippuluokan materiaaleista – 5 vuoden materiaalitakuulla

Valmisgreenit valmistetaan huippuluokan, nimen omaan golf-käyttöön suunnitelluista tekonurmista, jotka kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat UV-suojattuja ja soveltuvat erinomaisesti vaativalle harrastajalle ja ammattilaiselle.

Valmistaja antaa golftekonurmille viiden vuoden materiaalitakuun. Lue takuun ehdot toimitusehdoista.

Asennusohje

Asennatko puttigreenin itse?

Golfgreenin asennus metritavarasta on mahdollista tehdä myös itse. Tutustu asennusohjeeseemme ennen tilausta niin osaat tilata oikeat tarvikkeet ja määrät.

Jos et halua asentaa itse tutustu valmisgreenimallistoomme tai pyydä tarjous yksilöllisestä fantasiagreenistä.

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.