Gp royal tee -lyöntimatto 100 x 150 cm

Gp royal tee -lyöntimatto 100 x 150 cm

149,00 

-9.7%

Sisältää alv:n.

149 €
-9.7%

Sisältää alv:n.

Pihagolfin GP ROYAL Tee -lyöntimatto tarjoaa aidon lyöntituntuman ja on markkinoiden ehdotonta kärkeä. Matto sopii monipuoliseen harjoitteluun sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lyöntimaton materiaali on valittu useiden ammattilaisten kanssa tehtyjen testien perusteella.

Kokonsa puolesta lyöt matolta myös driver- ja puumailoilla!

Katso tekniset tiedot.

-10%

Kuvaus

Pihagolfin GP ROYAL Tee -lyöntimatto on golf-harrastajien ehdoton valinta. Tämä lyöntimatto on suunniteltu huolellisesti ja se tarjoaa sekä sopivan pehmeän pinnan että riittävän jämäkän alustan. Ainutlaatuinen rakenne antaa pelaajalle aidon ja realistisen lyöntituntuman. Huonot ja hyvät osumat tunnistaa aivan kuten kentällä. Matto kestää kovaa kulutusta

Maton paino on 5,2 kg/m2 ja sen nurmen pituus on 30 mm, mikä tekee siitä optimaalisen eri mittaisten lyöntien harjoitteluun. Voit asettaa tiin mihin tahansa kohtaa matoa. Mattomme on UV-kestävää DIN 53387 Standard W.O.M.Test -standardin mukaisesti, mikä takaa matolle pitkän käyttöiän. Matto soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lyöntimaton materiaali on valittu useiden ammattilaisten kanssa tehtyjen testien perusteella. Tämä varmistaa sen, että saat käyttöösi vain parasta.

Investoi parhaaseen ja tee harjoittelustasi mahdollisimman tehokasta GP ROYAL Tee -lyöntimatolla.

Katso tekniset tiedot.

Lisätiedot

Koko

100 x 150 cm

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.