Puttitekonurmi Pro m2

53.69 €

Sisältää alv:n.

53,69 

Luonnollisen nurmen näköinen, kaksivärinen ja kiharettu huippuluokan tekonurmi puttigreenien rakentamiseen. Tekonurmen pinta on suunniteltu nimen omaan puttaamista varten ja se sopii erinomaisesti sekä vaativalle harrastajalle että ammattilaiselle.

Ennen kuin ostat puttitekonurmea metritavarana, tutustu asennusohjeisiimme niin osaat tilata mattoa ja muita tarvikkeita oikean määrän.

Kuvaus

Puttitekonurmi Pro on UV-suojattu, joka takaa nurmelle pitkän käyttöiän ja se soveltuu myös suomalaisiin sääolosuhteisiin. Tekonurmen pohja on vahvaa ja hyvin muotoutuvaa tukiverkollista kerroskangasta, jossa on SBR-lateksipäällyste ja vedenpoistorei’itys.

Erittäin tiheä kudonta takaa parhaan mahdollisen käyttäytymisen pallolle niin rullatessa kuin vastaanotossakin – lähestymislyöntien spinnit purevat mattoon.

Lisätiedot

Ruohon tiheys

84000 ommelta / m²

Nurmen korkeus

16 mm

Paino

3,0-3,1 kg/m²

Langan massa (DTEX)

5000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 7 vuotta

Takuu

Huippuluokan materiaaleista – 5 vuoden materiaalitakuulla

Valmisgreenit valmistetaan huippuluokan, nimen omaan golf-käyttöön suunnitelluista tekonurmista, jotka kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat UV-suojattuja ja soveltuvat erinomaisesti vaativalle harrastajalle ja ammattilaiselle.

Valmistaja antaa golftekonurmille viiden vuoden materiaalitakuun. Lue takuun ehdot toimitusehdoista.

Asennusohje

Asennatko puttigreenin itse?

Golfgreenin asennus metritavarasta on mahdollista tehdä myös itse. Tutustu asennusohjeeseemme ennen tilausta niin osaat tilata oikeat tarvikkeet ja määrät.

Jos et halua asentaa itse tutustu valmisgreenimallistoomme tai pyydä tarjous yksilöllisestä fantasiagreenistä.

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.