Valmisgreenimallisto julkaistu

Haluaisitko Timo Rauhalan
lähipelivinkit sähköpostiisi?

Olemme avaamassa toukokuun aikana valmisgreenien verkkokaupan, josta voi helposti ja kätevästi tilata vakiomittaisia puttigreenejä, joiden pinta-alat vaihtelevat n. 5-60 neliön välillä.

Valmisgreenien hinnat alkaen 625 € + toimitus ja ne voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

Valmisgreeni on valmiiksi muotoon leikattu puttialue, jossa asennuksen kannalta kriittiset liimausvaiheet on tehty etukäteen kuivissa sisätiloissa. Sen asentaminen on helpompaa kuin vasta paikan päällä muotoon leikattavan yksilöllisen puttigreenin asennus. Lisäksi valmismalliston mitat on suunniteltu niin että puttialueet ovat täysin saumattomia.

Greenin voi asentaa halutessaan itse. Asennusohjeet voit ladata täältä. (asennusohje on yksilölliselle greenille, joten valmisgreenin kanssa kaikki liimaus- ja saumausvaiheet jäävät pois.) Jos et halua asentaa itse, tarjoamme mielellämme asennuksen.

Kauttamme saa OP-rahoituksen, joka on ollut asiakkaidemme keskuudessa hyvin suosittu. Esim. 3500 € greeni 2 vuoden maksuajalla: 175 € / kk.

Valmisgreenimalliston lisäksi toteutamme edelleen uniikkeja fantasiamalleja omien suunnitelmien pohjalta. Pyydä tarjous omasta yksilöllisestä mallista tarjouspyyntölomakkeella. Suurin toteuttamamme greeni on yli 600 neliötä. Voit etsiä inspiraatiota blogistamme, josta löytyy kuvia useista toteuttamistamme greeneistä.

Kaikki greenimme toteuteaan ammattitasoisilla, nimen omaan golfkäyttöön suunnitelluilla tekonurmilla. Ne kestävät erittäin hyvin suomalaisia sääolosuhteita ja valmistaja antaa niille jopa 7 vuoden materiaalitakuun. Tutustu tarkemmin puttigreeniin ja chippiruohon ominaisuuksiin.

Varmista kesän lähipelimenestys ja tilaa mallistosta sinulle sopiva puttigreeni!

Tutustu greeneihimme

Valmisgreenit

Valmisgreenimallistomme sisältää useita erilaisia puttigreenejä. Tutustu mallistoomme!

Fantasiagreenit

Onko mielessäsi unelmien greeni, mutta et vielä ole löytänyt sopivaa? Pyydä tarjous meiltä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suunnitelmasi

pinta-ala, muoto, sijoituspaikka, olosuhteet
Jos sinulla on piirrettynä suunnitelmia tai vaikka asemakaavakuva piha-alueesta, liitä ne mukaan
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 10.

    Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

    Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.