Puttimatto Multi 133

315.00 € – 1261.00 €

Sisältää alv:n.

Lisävalinnat

  • Kätisyys vaikuttaa siihen, kummalla puolella mattoa reiät ovat.

  • Voimatikku on nerokas harjoitteluväline, jonka avulla kehität puttisi linjauksen, tähtäyksen ja voimankäytön ammattilaisen tasolle. Lue lisää täältä.

Tuote yhteensä

Lisävalinnat

Loppusumma

315,00 1261,00 

Etsitkö puttimattoa golfin lähipelin harjoitteluun? Löysit juuri etsimäsi! Useamman reiän sisältävä Puttimatto GP Multi 133 on omiaan monipuoliseen ja vaativaan harjoitteluun. Sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin ja on suunniteltu palvelemaan sekä aloittelijaa että kokenutta pelaajaa. Mukana tulevat ilmaiseksi lisävarusteet, jotka mahdollistavat laadukkaan puttausharjoittelun. Tämä matto on jo niin leveä, että sillä on erityisen hyvä harjoitella myös chippejä.

Pakettiin kuuluu 1 kpl Pihagolf pintakuppi

Multiputtimatto mahdollistaa monipuolisen harjoittelun niin sisällä kuin ulkona. Kauimpana olevaan reikään putatessa pystyt linjaamaan itsesi ja mailan puttimaton reunasta. Se on erittäin hyödyllinen harjoitus kenelle tahansa. Lisäksi maton reunoihin laitetut reiät mahdollistavat eri mittaisten puttien harjoittelun ilman mahdollisuutta linjata puttia reunan mukaan. Upotusprosentit tippuvat aluksi yleensä selvästi, kun oman asennon ja putterin suunnan joutuu ottamaan ilman linjaa. Onneksi harjoittelu tekee mestarin. Tällä matolla harjoittelet monipuolisesti erimittaisia putteja. Mukana tulevat lisävarusteet, jotka monipuolistavat harjoitteluasi.

Puttimatto on 133 cm leveä ja sopii erinomaisesti sisätiloihin, terassille tai jopa kivituhkan päälle puutarhaan. Matto on valmistettu samasta huippulaadukkaasta puttitekonurmesta kuin meidän suuremmat pihalle asennettavat valmisgreenit tai fantasiagreenit. Matto on myös täysin säänkestävä. Voit halutessasi asentaa sen kesällä ulos ja siirtää talveksi sisälle, tai pitää sen jatkuvasti ulkona. Matto kestää lumen ja jään.

Pallon rullaus matolla on erittäin luonnollista, ja matto antaa reaaliaikaista palautetta putistasi. Oikealla tekniikalla putattu pallo pysyy kiinni matossa ja säilyttää suuntansa. Puttimaton nopeus on lähellä keskimääräistä suomalaista puttiviheriötä, Stimp-arvolla 9-10.

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa: levitä matto paikalleen, ja voit aloittaa harjoittelun välittömästi. Puttimatto sopii myös erinomaisesti vieraiden viihdyttämiseen, ja lapsetkin yleensä innostuvat puttaamisesta.

Puttimaton pituus on valittavissa 3 metristä 12 metriin, ja se on saatavilla sekä oikea- että vasenkätisille pelaajille. Maton paksuus on n. 1,7 cm.

Reikien määrä

  • Pituus 3 metriä: 3 reikää
  • Pituus 4 metriä: 4 reikää
  • Pituus 5 metriä: 5 reikää
  • Pituus 6 metriä: 6 reikää
  • Pituus 7-8 metriä: 7 reikää
  • Pituus 9-10 metriä: 8 reikää
  • Pituus 11-12 metriä: 9 reikää

Kuvaus

Puttimatto huippulaadukkaasta tekonurmesta

Pihagolfin puttimatot valmistetaan huippulaadukkaasta golftekonurmesta, jonka avulla saat aidon golfgreenin tuntumaa kotiin tai toimistoon. Käytämme puttipintana samaa tekonurmea josta rakennamme greenit pihoille ja halleille. Olemme testanneet paljon erilaisia mattoja ja uskallamme sanoa olevamme asiantuntijoita.


Tämä tuote hakkaa perinteiset puttiharjoitusmatot kuusi nolla. Siksi uskallamme antaa tuotteelle laajennetun 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Puttimaton käyttöönotto on helppoa

Pihagolfin puttimaton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, lisätä pintakuppi reiän kohdalle ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun. 

Puttigreeni toimii sisällä ja ulkona

Pihagolfin Puttimatto toimii sekä sisällä että ulkona. Sisäkäytössä siitä ei irtoa häiritseviä hajuja. Harjoitusten ulkopuolella maton voi pitää lattia sisutuselementtinä tai kääriä rullalle ja nostaa sivuun. Matto kestää suomalaisia sääolosuhteita ja siinä vedenpoistoreititys. Valmistamme myös suuremmat tekonurmi-golfgreenit samasta matosta, joten tämä tuote on todettu todella toimivaksi.

Puttimatto saatavilla kaikilla mitoilla

Mallistostamme löytyy valmiina multiputtimattoa myös 80 cm, sekä 100 cm levyisenä. Pituuden voi valita metrin tarkkuudella. Jos mielessäsi on yksilölliset mitat, pyydä tarjous Fantasia-puttimatosta.

Huippuvalmentaja Timo Rauhala suosittelee

Myös Suomen tunnetuin golfvalmentaja Timo Rauhala suosittelee Pihagolffin puttimattoja. Katso videolta Timon vinkit puttaamiseen.

Lisätiedot

Ruohon tiheys

84000 ommelta / m²

Nurmen korkeus

Puttigreeni: 16 mm

Paino

Puttigreeni: 3,0-3,1 kg/m²

Langan massa (DTEX)

Puttigreeni: 5000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 7 vuotta

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.