Puttimatto 80 cm x 600 cm

370 €

Sisältää alv:n.

Lisävalinnat

  • Kätisyys vaikuttaa siihen, kummalla puolella mattoa reiät ovat.

  • Voimatikku on nerokas harjoitteluväline, jonka avulla kehität puttisi linjauksen, tähtäyksen ja voimankäytön ammattilaisen tasolle. Lue lisää täältä.

Tuote yhteensä

Lisävalinnat

Loppusumma

370,00 

Multiputtimatto mahdollistaa monipuolisen harjoittelun niin sisällä kuin ulkona. Kauimpana olevaan reikään putatessa pystyt linjaamaan itsesi ja mailan puttimaton reunasta.

Pallon rullaus matolla on erittäin luonnollista, ja matto antaa reaaliaikaista palautetta putistasi. Oikealla tekniikalla putattu pallo pysyy kiinni matossa ja säilyttää suuntansa. Puttimaton nopeus on lähellä keskimääräistä suomalaista puttiviheriötä, Stimp-arvolla 9-10.

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa: levitä matto paikalleen, ja voit aloittaa harjoittelun välittömästi.

Puttimaton pituus on 6 metriä ja leveys 80 cm. Maton paksuus on n. 1,7 cm.

Kuvaus

Puttimatto huippulaadukkaasta tekonurmesta

Pihagolfin puttimatot valmistetaan huippulaadukkaasta golftekonurmesta, jonka avulla saat aidon golfgreenin tuntumaa kotiin tai toimistoon. Käytämme puttipintana samaa tekonurmea josta rakennamme greenit pihoille ja halleille. Olemme testanneet paljon erilaisia mattoja ja uskallamme sanoa olevamme asiantuntijoita. Tämä tuote hakkaa perinteiset puttiharjoitusmatot kuusi nolla. Siksi uskallamme antaa tuotteelle laajennetun 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Puttimaton käyttöönotto on helppoa

Pihagolfin puttimaton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, lisätä pintakuppi reiän kohdalle ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun. 

Puttigreeni toimii sisällä ja ulkona

Pihagolfin Puttimatto toimii sekä sisällä että ulkona. Sisäkäytössä siitä ei irtoa häiritseviä hajuja. Harjoitusten ulkopuolella maton voi pitää lattia sisutuselementtinä tai kääriä rullalle ja nostaa sivuun. Matto kestää suomalaisia sääolosuhteita ja siinä vedenpoistoreititys. Valmistamme myös suuremmat tekonurmi-golfgreenit samasta matosta, joten tämä tuote on todettu todella toimivaksi.

Puttimatto saatavilla kaikilla mitoilla

Mallistostamme löytyy valmiina multiputtimatto myös 100 cm levyisenä. Pituuden voi valita metrin tarkkuudella. Jos mielessäsi on yksilölliset mitat, pyydä tarjous Fantasia-puttimatosta.

Huippuvalmentaja Timo Rauhala suosittelee

Myös Suomen tunnetuin golfvalmentaja Timo Rauhala suosittelee Pihagolffin puttimattoja. Katso videolta Timon vinkit puttaamiseen.

Lisätiedot

Ruohon tiheys

84000 ommelta / m²

Nurmen korkeus

Puttigreeni 12mm

Paino

Puttigreeni: 3,0-3,1 kg/m²

Langan massa (DTEX)

Puttigreeni: 5000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 5 vuotta

Takuu

Huippuluokan materiaaleista – 5 vuoden materiaalitakuulla

Kaikki golfgreenit valmistetaan huippuluokan ja nimen omaan golf-käyttöön suunnitelluista tekonurmista, jotka kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat UV-suojattuja ja soveltuja erinomaisesti vaativalle harrastajalle ja ammattilaiselle. Puttigreenin korkeus on 16 mm ja chippiruohon 30 mm.

Kuvat ovat suuntaa-antavia 3D-luonnoksia, joissa ei näy kallistukset eivätkä värit täysin vastaa todellisia värejä.

Valmistaja antaa golftekonurmille seitsemän vuoden materiaalitakuun. Lue takuun ehdot toimitusehdoista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puttimatto 80 cm x 600 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Haluaisitko Timo Rauhalan videosarjan "10 lähipelivinkkiä" sähköpostiisi?

Tilaa videosarja alla olevan painikkeen kautta. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kahdesti vuodessa 500€ lahjakortti verkkokauppaamme.